Expressoft – solutii software pentru industria HoReCa

Rate this post

Atenţi la nevoile și dorinţele clienţilor, cu o experienţă de peste 20 de ani, Expressoft Technology, fostă Top HoReCa, oferă soluţii complete și performanțe de software și hardware destinate companiilor din domeniile HoReCa, Retail, Beauty & SPA.

Soluţii software pentru restaurante, cafenele, baruri

Atunci când administrezi o afacere, ştii ca absolut orice detaliu contează. Sistemul POS Expressoft Technology este elementul central al întregii tale afaceri, prin intermediul căruia poți să gestionezi comenzile, vânzările și plățile și îți oferă soluţii de integrate ce pot fi configurate pentru a se potrivi exact cerinţelor tale. 

Un administrator de restaurant, pub, cafenea, bar, bistro, fast-food etc., se va confrunta permanent cu provocări diverse, iar o rezolvare eficientă pentru toate acestea poate veni de la Expressoft Technology prin soluţia lor de “marcaj” (acțiunea de a marca produsele și serviciile comandate de către client). Aplicațiile software de marcaj în locație (Point Of Sales) ajută la organizarea activităţii, oferă o viziune de ansamblu asupra afacerii și permit urmărirea riguroasă a veniturilor. 

O altă soluţie propusă de cei de la Expressoft este myCheck Table Service, o soluţie care îți va aduce multă linişte în restaurantul tău. 

MyCheck Table Service este uşor de folosit, compatibilă cu alte soluții, capabilă să integreze o gamă largă de periferice, de la terminale POS la cititoare de coduri sau cititoare de carduri. În acelaşi timp, aceasta poate fi configurată exact pentru spațiul și cerinţele locației tale și este modulară (folosește doar acele funcții care îți sunt necesare).

Soluția de marcaj mobil este soluția ideală care va elimina erorile apărute în preluarea și transmiterea comenzilor. Vei evita situațiile neplăcute când comanda este notată greșit sau transmisă cu întârziere. Pe lângă acest avantaj, vei avea parte și de câteva beneficii: orice dispozitiv mobil se transformă într-un dispozitiv POS ce poate fi folosit pentru preluarea corectă și rapidă a comenzilor, reducerea substanțială a timpului alocat comenzilor, o comunicare promptă între angajați (te notifica atunci când comandă este gata, de unde trebuie ridicată și masa căreia îi este destinată), este intuitivă, ușor de utilizat, compatibilă cu dispozitivele iOS și Android.

Soluția Kitchen Screen este și ea de foarte mare ajutor. Aceasta are rolul de a afișa în bucătărie comenzile preluate de ospătari. Vei evita întârzierile și consumul inutil de resurse, iar activitățile din localul tău se vor fluidiza și accelera.

Soluția de fidelizare Expressoft îți va oferi posibilitatea să-ți cunoști clienții mai bine și cu ajutorul funcțiilor oferite să-i convertești din clienți ocazionali în clienți fideli. Soluția te va ajuta să-ți atingi obiectivele de vânzări și de marketing prin instrumentele de fidelizare precum voucherele, cardurile cadou, promoțiile, punctele de fidelitate etc.

Pentru gestiunea corectă a stocurilor, Expressoft Technology ne pune la dispoziție Expressoft Master. Cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de utilizat, vom avea permanent situația actualizată a stocurilor datorită integrării cu aplicația de vânzare. Un mare plus îl constituie și opțiunea de setare a stocurilor minime și maxime. Când aceste niveluri sunt atinse, vom fi notificați automat printr-o alertă.

Pentru industria hoteliera, cei de la Expressoft Technology oferă soluția Expressoft de management hotelier. Aceasta este compatibilă cu majoritatea sistemelor conexe din domeniul hotelier și poate fi folosită pentru toate locațiile (în cazul în care deţii un lanţ de hoteluri sau pensiuni). Vei putea gestiona foarte uşor rezervările, documentele fiscale, activitatea din recepție, housekeeping, vânzări, marketing, programele de fidelizare a clienților.

Indiferent ca vorbim despre afaceri mici, la început de drum, sau afaceri extinse, cu locații multiple, Expressoft Technology propune soluții software ușor de instalat și de utilizat ce-ți vor simplifica activităţile și te vor ajuta să-ți crești business-ul. Ai acces în orice moment, de oriunde, la toate informațiile importante pentru afacerea ta.

Ce produse și servicii oferă Expressoft Technology?

Expressoft Technology vine cu un pachet complet de produse și servicii având ca scop asigurarea succesului unei afaceri în care toate activitățile sunt organizate și eficiente: software, echipamente și suport.

1. Software

 • Delivery (livrare la domiciliul clientului)
 • Marcaj (POS)
 • Self Ordering
 • Managementul afacerii
 • Management hotelier
 • Fidelizare clienţi
 • Gestiune stocuri
 • Kitchen Screen
 • Cashless 
 • Modulele -interfață sau API-uri

 2. Echipamente

 • Sisteme marcaj restaurant – sisteme POS, monitoare touchscreen, sistem Kitchen Screen, terminale plata Self Service
 • Afişaje digitale
 • Imprimante (imprimantă fiscală, casă de marcat, imprimantă etichete, imprimantă termică)
 • Role casă de marcat
 • Soluţii paging (pagere, transmiţătoare pagere, accesorii pagere)
 • Periferice (cântar electronic, cititor coduri de bare, cititor amprentă, sertar bani, cititor carduri, protecţie electrică (UPS), tastaturi, etichete electronice, brăţări acces

3. Suport

 • Suport tehnic 24/7
 • Instruire personal
 • Dezvoltare software

Dezvoltarea de soluții personalizate conform nevoilor clienţilor și ridicarea standardului serviciilor din piață au făcut ca Expressoft Technology sa fie unul din principalii furnizori de software și hardware de pe piaţa din România pentru cei ce desfăşoară afaceri în industria HoReCa.

Related Posts