Programul de gestiune Freya Restaurant

5/5 - (1 vote)

Freya – software gestiune pentru restaurante, baruri, cluburi sau cafenele

Având o experienţă de peste 10 ani, soluţiile Freya POS se adresează tuturor celor care dețin o afacere în zona HoReCa şi nu numai. Freya este un software 100% românesc, creat şi dezvoltat pe cerinţele şi nevoile clienţilor.

Soluţiile de software Freya se remarcă printr-un design unic, sunt uşor de utilizat (user friendly), intuitive şi pot fi personalizate pe business-ul dorit. Iată câteva dintre aceste soluţii:

  1. Soft gestiune restaurant, bar sau club
  2. Soft gestiune shop online sau offline
  3. Soft de gestiune pentru hoteluri
  4. Soft pentru self order

Freya Restaurant – soft gestiune pentru restaurante, baruri şi cluburi

Un sistem de gestionare a restaurantelor este un software conceput pentru a îți îmbunătăți gestionarea restaurantului prin simplificarea operațiunilor, iar softul oferit de Freya, prin simplitatea şi, în acelaşi timp, complexitatea lui, va veni în ajutorul tău, oferindu-ți cele mai bune soluţii.

Softul Freya Restaurant este un produs Premium având elemente inovative şi detalii realizate cu multă atenţie, iar funcţionalităţile soluţiei sunt îmbunătăţite constant. Este o soluţie orientată în primul rând către client, în sprijinul acestei afirmaţii venind uşurinţa în preluarea comenzilor şi implicit un timp de servire mult mai scurt.

Soluţia Freya generează rapoarte în legătură cu orice aspect al business-ului: vânzări, încasări, stocuri, marketing, personal, estimarea profitabilităţii, NIR-uri, registre de casă etc.

Nivelurile de echipare pentru cei care doresc soluţia Freya Restaurant sunt Freya Mini, Freya Standard şi Freya Professional.

Ca module, Freya POS prezinta urmatoarele module:

  1. Freya Restaurant cu cele două interfeţe: Front Office – Interfaţa de vânzare POS şi Back Office – Interfaţa de gestiune;
  2. Freya Restaurant Mobile – o aplicaţie ce poate fi folosită pe orice telefon sau tabletă cu sistem de operare Android, o aplicaţie ce reduce considerabil timpii de aşteptare pentru preluarea comenzilor de către ospătari;
  3. Freya Restaurant Kitchen – aplicaţie special creată pentru bucătărie, foarte eficientă pentru realizarea în timpi optimi a comenzilor primite;
  4. Freya Restaurant Delivery – un modul care ajută foarte mult atunci când vorbim despre livrarea produselor şi preparatelor la domiciliul clientului;
  5. Freya Restaurant Fast-Food  – cum spune şi titlul, este un modul care oferă toate funcţionalităţile şi beneficiile softului de restaurant, dar vine cu o interfaţă care sporeşte considerabil viteza de marcare a utilizatorilor.

Dintre cele 5 module, o să insistăm puţin asupra celui de Restaurant Delivery. Ultimii 2 ani au fost foarte dificili pentru toţi, iar problemele cauzate de pandemia de coronavirus a afectat foarte grav cam tot ce ţine de industria HoReCa. Din păcate, multe afaceri din aceasta industrie au eşuat. Cele care au supravieţuit au fost nevoite să apeleze la tot felul de soluţii, iar printre cele mai des utilizate, a fost livrarea la domiciliul clientului a preparatelor realizate în restaurant.

În acest sens, Softtehnica a dezvoltat soluţiile de gestiune Freya POS gândite special pentru a putea fi integrate cu soluțiile pe care le folosești în fiecare zi şi adaptate la toate nevoile tale de business. Una dintre cele mai eficiente a fost integrarea comenzilor cu multiple canale (comenzi telefonice, comenzi venite prin website, integrare cu platformele de livratori – Glovo, FoodPanda, integrarea cu propria flotă de livratori, integrarea cu chioșcurile self-order).

O altă caracteristică importantă a softului Freya Restaurant o reprezintă posibilitatea integrării cu softul de gestiune pentru hoteluri Freya Hotel.

Freya Hotel este soluţia software concepută special pentru industria hotelieră. Ca şi celelalte soluţii Freya, aceasta are o interfaţă modernă şi intuitiva, uşor de accesat, utilizat şi învăţat. Oferă un proces de check-in rapid, timpi scurți de așteptare, rapoarte detaliate legate de activitatea fiecărei locații şi multe alte opţiuni care îți vor uşura munca şi îți vor dezvolta afacerea.

Related Posts